Hvis du er intereseret i en hvalp fra os
Send os da en mail og fortælle lidt om det liv du kan tilbyde en hvalp. Også gerne lidt om din familie og hvad du søger. Husk at skrive dit telefonnummer, så jeg kan ringe dig op.

Nuværende og kommende hvalpe

Sorte hvalpe i december

Melicmark Hazardous Material (Mynthe) får sorte hvalpe ca. 15. december, klar til afrejse i uge 6, 2018. Der kommer ikke gule hvalpe i dette kuld.
 
Vi regner med at få gule hvalpe i februar efter Melicmark Pash Kira (Rumla) og Melicmark Hawthorn (Topper). Hvalpene vil være klar til aftejse kort før påsken 2018.
 
Hvis du mener, at en hvalp fra os...
... vil passe ind i dit liv, er du er velkommen til at skrive os en mail, og fortælle lidt om det liv du kan tilbyde en hvalp.

En labrador retriever er en jaghund. For at den skal blive en glad hund, i trivsel, skal den have lov til at udnytte sine medfødte anlæg.
Fortæl derfor gerne lidt om
  • hvordan i tænker at tilgodese hundens behov i hverdagen og hvad i vil gøre for at den går glad og tilfreds i seng hver aften ;-)
  • hvordan i forestiller jer hverdagen sammen med hunden og
  • lidt om din familie, og om i har tidligere erfaring med at have hund.

Om forældrene kuldene vi venter

Hvalpene vi venter til december og februar vil egne sig godt til aktive familier, som gerne vil arbejde med deres labrador.
 
Mynthe, som bliver mor til decemberhvalpene, apporterer og driver på jagter hele sæsonen, ligesom hendes mor, mormor og oldemor (som både var opdrættet og ejet af os) gjorde det. Hun er en livlig og meget energisk labrador.
 
Topper bruges som apportør i jagtsæsonen, og både Topper og Rumla er markprøvepræmierede. Rumlas far var Melicmark Louis T Duck, som selv havde mange udstillingstitler og var markprøvepræmieret i åben klasse, og som kunne bryste sig af at have både en far og en farfar som var dobbeltchampions (både markprøve og udstillingschampions).
Toppers far er amerikansk og hans mor er svensk, og han præger sit afkom med sit eget store ønske om at samarbejde ("will to please"). Hans afkom er - som han selv -meget lette at træne og naturligt lydige. Både Rumla og Topper er energiske, udafvendte labradors med megen motor.
 
Vi modtager helst hvalpehenvendelser på mail.
Vi svarer på mailhenvendelser i løbet af 3-5 dage.
 
Topper hjælper med lektierne 

 

 
Melicmark Labradors  | Tlf.: +45 24 88 41 15