Nuværende og kommende hvalpe

Hvalpe i 2019

 
Vi venter sorte og gule hvalpe i slutningen af august!
 
 
Forældrene er Fredo og Ebba.
DKJUCH KBHJV98 Melicmark M is for Mint Sweet Yellow Chilli Ebba
Kombinationen er en linjeavl på min INTCH DKCH LP1 LP2 Melicmark Double Trouble som både var smuk og placerede sig som BIS2 på DKK udstilling, og som samtidig var en meget dygtig markprøvehunde med 1. præmie på åbnen klasse A prøve. Hun var også mor til Melicmark DKCH SECH Mermaid Meredith, som var udstillingschampion, certvinder på B prøve og 2. vinder på A-prøve 3 gange. Måske den labrador som i nyere tid har været tættest på dual-championat.
 
Fredo har med lethed taget juniorchampionat og venter nu på at blive 2 år gammel så han kan få efter det sidste "voksen" cert og blive dansk og svensk champion. Han er under træning, og vil blive startet på prøve til efteråret.
 
Ebba er en stor personlighed og en usædvanlig smuk tæve. Hun har mange gode placeringer på udstilling, og bestået brugsprøve. Når hvalpetiden er overstået skal Ebba vises målrettet på udstilling.
 
Fredo og Ebba er begge fri på hofter, albuer og øjne, og er fri via DNA test for EIC, HNPK, PRA og CNM.
 
Hvalpenes stamtavle:
 
Hvis du er interesseret i en hvalp er du velkommen til at kontakte os per mail. Du kan også ringe, hverdage svarer vi efter klokken 16.
 
At this moment we can not export puppies. All EU countris require that puppes are 15 weeks prior to importation, and we are not able to keep puppies an aditional 7 weeks.
Melicmark Labradors  | Tlf.: +45 24 88 41 15